Bedrijfshekwerken

Bedrijfshekwerken

Een goed en betrouwbaar bedrijfshekwerk is tegenwoordig helaas nodig om uw eigendommen en bedrijfspand te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Hofman Hekwerken heeft veel ervaring met het vervaardigen en plaatsen van solide en goed uitziende bedrijfshekwerken die zeer inbraakvertragend zijn

Toegangspoorten

Onze bedrijfshekwerken zijn leverbaar met verschillende soorten poorten. Zo leveren wij zelfdragende schuifpoorten met een doorgang tot 14 meter en draaipoorten met een doorgang tot 8 meter. Onze toegangspoorten kunnen naar wens uitgevoerd worden met handbediening of met electrische bediening, eventueel met afstandsbediening. Ook toegangscontrole behoort tot de mogelijkheden. Zo houdt u zicht op wie en wat er zich op uw terrein bevindt. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Kwaliteit

Al onze bedrijfshekwerken worden thermisch verzinkt en als u dat wilt gepoedercoat in een Ral kleur naar keuze eventueel geheel in stijl met uw bedrijfspand. Kijk op de fotopagina voor voorbeelden van door ons geleverde en geplaatste bedrijfshekwerken.

Neem contact met ons op voor meer informatie.